, , , , , , , , , ,

Cheesecake med te

Cheesecake med te
Print Recipe
En lækker dessert til aftensteen.
Antal personer
1 kage - springform 20-24cm
Tilberedningstid
60 minutter
Antal personer
1 kage - springform 20-24cm
Tilberedningstid
60 minutter
Cheesecake med te
Print Recipe
En lækker dessert til aftensteen.
Antal personer
1 kage - springform 20-24cm
Tilberedningstid
60 minutter
Antal personer
1 kage - springform 20-24cm
Tilberedningstid
60 minutter
Ingredienser
Bunden
  • 4 spsk brun farin
  • 3 dl havregryn
  • 3 dl mel
  • 200 g smeltet smør
Cheese creme
  • 400 g Philadelphia light
  • 120 g sukker
  • 2 stk æg
  • 1 stk æggeblomme
  • 1,5 dl fløde
  • 3 tebreve Tolido sort te
  • 3 spsk stærk Tolido te
Antal personer: kage - springform 20-24cm
Instruktioner
Bunden
  1. Blande ingredienserne sammen med de 200g smeltet smør.
  2. Dejen presses ind i formen og bunden bages på 200 grader i 10 min.
Cheese creme
  1. Varm fløden i en lille gryde med de tre teposer. Lad det koge op og så køle ned med tebrevene i.
  2. Pres på tebrevene for at få al smagen ud. Åben en af tebrevene og bland indholdet i.
  3. Pisk Philadelphia og sukker sammen.
  4. Put æggene i et efter et og pisk massen.
  5. Hæld den stærke te i og rør rundt til det bliver en ensartet masse.
  6. Hæld ostemassen på den bagte bund, og bag den i vandbad i 40-45 min på 180 grader. (pas på at der ikke kommer vand i formen)
  7. Lad kagen køle lidt ned i ovnen, og køl den derefter helt ned i køleskabet.
  8. Pyntes med Tolido mulbær marmelade.
Del denne opskrift